360 grader panorama

Sonja Bunes 360 PanoramaGalleri 2021

2021 er året jeg skal bevege meg inn i virtuell virkelighet. Jeg har begynt å teste ut mulighetene som finnes på et 360 graders digitalt panorama format. Jeg har startet en egen kanal hvor du kan følge med på hva som skjer.

Det er mildt sagt vanvittig spennende!

I 2016 startet jeg Ateliér . / & ) og flyttet inn i Myntgata 2B med Kvadraturen Kunstatelier. Jeg tegnet med tusj og malte, inspirert av den urbane urskogen der jeg gikk tur med fineste Fiona, og av det store treet utenfor vinduet på verkstedet mitt. Utstillingen Ganske Barka ble vist på H12 Galleriverkstedet i 2017. Der, og i Tvedestrand, ble også mine håndkolorert litografier vist, serien Lys, liv og geometri. Mørke, død og kaos.

2018-19 startet jeg prosjektet med kollasjer av tegninger fra fem tiår, Digesting Decades. Så kom Covid-19, og på hjemmekontoret ble en serie av fargeblyant-tegninger til, Sammensatte Personligheter. Høsten 2020 fikk jeg plass på et kurs i regi av Kulturrrådet. Ovasjon er et utviklingsprogram for kunstnere og virksomheter innen kulturell og kreativ næring.

Alt dette har nå ledet meg videre mot nye løsninger for utstilling, markedsføring, salg og produksjon. Jeg liker en god utfordring og prøver meg derfor nå på et nytt format. Det er helt naturlig å dra tidligere arbeider og kollagekonsepter videre inn i en ny virkelighet.

Det blir et utforskende og kreativt år.

Følg med på Facebook SonjaBunesStudioGallery hvis du er interessert i hva som skjer, eller på Kuula.co

God helse og godt humør til deg!

Se også:

[instagram-feed]