Kurs Maleri Tegning

Lær å tegne etter levende modell

Akt og portrett ved Oslo Kunstakademi, tegninger av Frode Lillesund
Lær å tegne/male akt og portrett ved Oslo Kunstakademi i Myntgata 2B. Det er ikke uten grunn at figurtegning har vært et grundig studie på tradisjonelle kunstakademier. Akttegning byr på alle utfordringer innen tegnefaget samtidig som det er svært inspirerende. Menneskekroppen er trolig det mest relevante motivet for gjenkjennelse. Og som man sa i antikken: "målestokken for alt".

Det er ikke uten grunn at figurtegning har vært et grundig studie på tradisjonelle kunstakademier. Akttegning byr på alle utfordringer innen tegnefaget samtidig som det er svært inspirerende. Menneskekroppen er trolig det mest relevante motivet for gjenkjennelse. Og som man sa i antikken: «målestokken for alt».

Oslo Kunstakademi

Les mer om kurset der vi tegner/maler etter levende modell.

Meld deg på kveldskurs med meg ved Oslo Kunstakademi.

Du vil kanskje også like...