19. november Verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep mot barn

er Verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep mot barn.

Tidligere denne måneden feiret Nok. OsloSenter mot incest og seksuelle overgrep sitt 35 års jubileum i Gamle Museum. En serie av mine bilder ble vist i stort format på veggene.

I min barndom hadde jeg en mengde barnevakter, ikke alle var like barnevennlige. I hvilken grad dette påvirket min vei inn i billedkunsten vet jeg ikke, men jeg vet at:

Ingen skal bli utsatt for seksuelle overgrep!

Nok. Oslo er et gratis hjelpetilbud for deg som er utsatt for incest og seksuelle overgrep som barn/ungdom, og for deg som er pårørende. De veileder også lærere, helsepersonell og øvrige fagpersoner i spørsmål som omhandler incest og seksuelle overgrep. Det finnes flere Nok-sentre i Norge.

Se også:

[instagram-feed]