Kunsten som lim for det oppstykkede

Kunsten som lim for det oppstykkede - La oss henge sammen her og nå på Gamle Rådhus Scene lørdag 18. november.
Velkommen til en åpen møteplass
som bringer folk sammen i forbindelse med Verdensdagen for forebygging av incest og seksuelle overgrep mot barn, og den internasjonale Mannsdagen.
La oss henge sammen på
Gamle Rådhus Scene – Lørdag 18. november kl. 11.00

Bli med hele dagen, fra 11-20, eller velg deler av programmet. Dørene åpner kl. 10.45. Det er utstilling av tekst og bilder, satt sammen av Nok.Oslo sitt Brukerråd. Gratis entré.

Program

11.00 – Marianne Lind holder åpningstalen og det blir en liten forestilling med Lovise AK, Sonja Bunes, Preben Olram og Hilde Hannah Buvik.

11.30 – Barndom, oppvekst og hva som hjalp han videre forteller Odd Sverre Pedersen fra Utsatt Mann om. Vi får også se foreningens seneste videoproduksjon.

Til følgende aktiviteter: Dørene lukkes ved oppstart, så pass på å kom i tide! Ta med tegne- og/eller skriveblokk og blyant, tusj eller penn. Kull og annet som søler må unngås.

12.15 – Livets Tre er navnet på en workshop med Mina og Martin fra Nok.Oslo.

14.15 – Kroki-tegning med Ellen Charlotte Bosch Aulie som modell, med treet som utgangspunkt for stillingene, og kostymene.

17.15 – Å skrive med kroppen, det kan du lære om fra Lotte Pia Stenfors.

Mulighet for mingling og nettverksbygging frem til klokken 20.00.

Det er en oppfølger av fjorårets arrangement Kunsten som frigjører av det ordløse. Mer informasjon kan du finne her: https://www.kmiso.no

Se også:

[instagram-feed]