Verksted for kreativ utforskning

Farger og Frihet, Studier og Samtale - kreativt verksted med Sonja Bunes2022

Ateliér . / & ) tilbyr deg tid og rom for kreativ utforskning av eget 2D uttrykk med ulike materialer og valgfritt motiv.

Deltagere ønsker å fortsette ut mai så da er det mulighet for et par til å være med fem onsdager fra og med 27. april til og med 25. mai


Tid: 5 onsdager 9. mars-6. april, kl. 17-21
Påmeldingsfrist: 23. februar.
Betalingsfrist 25. februar
Sted: Oslo Kunstakademi, Myntgata 2B, 3. etasje.
Pris: 5000,-

Få plasser igjen! Påmelding: send e-post til Sonja Bunes


Har du behov for å være kreativ? Har du allerede gått kurs, men ønsker å lære mer og utforske videre? Vil du ha frihet til å skape, men trenger faglig veiledning for bli bedre? Synes du det er hyggelig å være i kreativ flyt sammen med andre? Da er dette noe for deg!

Ta med egne materialer og velg selv hva ditt studie eller prosjekt skal være. Ingen giftige løsemidler eller spray kan brukes av hensyn til miljøet, og til hverandre. Du får et eget arbeidsbord eller et staffeli. Arbeidsro oppfordres, men også relevant samtale i god tone.

Enkel servering av kaffe, te og toddy. Kjøleskap og mikrobølgeovn er tilgjengelig hvis du trenger et enkelt måltid underveis. Det er også butikker, restauranter og cafeer i nærområdet.

Maksimum antall deltagere: 10. Påmeldingen er bindende. Når fakturaen er betalt har du sikret din plass på verkstedet.

Tenk gjerne igjennom hva du ønsker av denne muligheten og send en e-post, da kan jeg lettere hjelpe deg på veien.

Faglig og kunstnerisk veileder er Sonja Bunes Widing
Jeg er utdannet billedkunstner og jobber med flere typer uttrykk, teknikker og metoder. Det er spennende å blande dem og gjøre nye oppdagelser. Å se mennesker åpne seg i trygge omgivelser, få aha-opplevelser som utvider deres kunstneriske repertoar og mestringsfølelse som utvider nysgjerrigheten – det gir meg glede. Jeg har medfølelse med folk og kjærlighet til faget. Ulike mennesker trenger ulik tilbakemelding til ulike tider i livet, derfor stiller jeg min kompetanse til rådighet i dette verkstedet, og forsøker gi de tilbakemeldingene akkurat du trenger, akkurat nå.

Jeg er medlem av NBK og UKS, har undervist, holdt workshops og hatt utstillinger i USA, Canada, Sverige og Norge.

Salgsbetingelser

Påmelding til verkstedet er bindende, og det er ikke angrefrist eller reklamasjonsrett. Vi ønsker å ha fornøyde deltagere, og gjør derfor i enkelte tilfeller unntak fra dette, basert på en individuell vurdering.
Sykdom hos kunde, eller andre forhold utenfor vår kontroll, gir ikke rett til refusjon
Ved lav deltakelse, sykdom hos veileder, eller andre forhold utenfor vår kontroll, avlyses verkstedet. I slike tilfeller har deltagerne krav på refusjon eller det kan tilgodeses med en tilgodelapp til senere kurs/verksted, tilsvarende den betalte avgiften.
Refusjonen beregnes slik: Hele beløpet eller deler av det, avhengig av hva som avlyses, minus transaksjonskostnad på 3,5% av totalbeløpet og minus kr. 8.- deltageravgift. Kursstedet, Oslo Kunstakademi, eller den faglige veilederen, Sonja Bunes Widing, kan ikke holdes ansvarlig for deltagernes meromkostninger, for eksempel togbilletter eller hotellopphold.
Deltagelsen, aktiviteter og forskning i undervisningstimene samt pausene skjer på deltagernes eget ansvar.

Velkommen 🙂

Se også:

[instagram-feed]